Fudbalski turnir prijateljstva

Fudbal nije sve, ali bez fudbala sve je ništa…!!

Tako bar kažu oni koji vole fudbal. A da ga zaista vole pokazali su to 2. juna 2018, na sportskim terenima Ev Tremblay Park-a, u srcu Male Italije, poprištu cjelodnevnog fudbalskog turnira u organizaciji FK Sveti Stefan, koji osim sporta i sportskog nadmetanja u sebi nosi ideju prijateljskog druženja i porodičnog okupljanja.

Svi oni koji su se tog dana, moramo i to reći, izuzetno lijepog i sunčanog, družili sa nama, imali su priliku da uživaju u fudbalskim čarolijama velikih majstora malog fudbala, ali i da probaju poznate specijalitete sa roštilja i neizbježni gurmanski gulaš koji je specijalno za ovaj turnir pravljen po receptima čačansko-vukovarskog kraja.

I vašem reporteru još uvijek odzvanjaju poznati akordi brižljivo biranih muzičkih melodija koje su nas bar za trenutak vraćale u tople krajeve našeg juga.

Ovo je bila prilika da se ponovo družimo i sa nekim legendama fudbalskog kluba Sveti Stefan, Čičom, Pantom, Glišom, Mitom….

Uz vredne nagrade pobjedniku turnira i bogatu večeru u restoranu “La Favorita” odato je posebno priznanje svima onima koji su organizovali turnir koji će se, nadam se, vrlo brzo afirmisati u prepoznatljiv sportski doživljaj i biti upisan u fudbalsku mapu regiona.

Čestitke iz sve snage pripadaju Žiži, Saši, Kolubarcu, Milošu, Milanu, Halketu, Djolu, Lagiju, Žiški, Zoki, Mišku, Smederevcu, Veli, Mikosu, Mladji, Damiru…i svim drugim učesnicima, vrednim sponzorima i prijateljima FK Sveti Stefan.

Život i fudbal pišu najljepše priče.

Ovo je samo jedna od njih.

Priča o fudbalskom turniru i nezaboravnom druženju.

Zato volite svoje prijatelje i volite fudbal.

Neka ovaj izvjestaj bude i moj prilog sa turnira.

Veliki pozdrav, vaš Žižak!!!